zaterdag 3 september 2016

Challenge 9 - CraftAddiction

Hallo allemaal,

Vandaag gaat er een nieuwe challeng van start op het challenge en Design blog van CraftAddiction
met als opdracht 'Cadeau -tasje/doosje' ....

Dit is mijn inspiratie tasje ....

 
Het DP komt uit 2 paperpads van Studio Light (30 en 31). Onderaan heb ik een randmal van Joy (6002/366) met een roosjeslint gezet.
De ronde mal bovenaan is van Marianne Design (CR1331) en de tekststempel is een clearstamp van CraftEmotions.
Ook heb ik her houten ornamentjes opgekleefd.
Dit is de binnenkant van het tasje ...
 

 Op het 1ste deel heb ik een mal van Marianne Design gebruikt, daar bovenop een plaatje waarrond ik een gefronst lintje heb gedaan. Verder nog een strik en parel.

Dit is het deel in het midden van het tasje.
 
Hier heb ik een randmal voor gebruikt, die ik 2 maal uitgestanst heb en tegen mekaar gezet, in het midden een kantje erop.
Op het andere deel heb ik een tekst gestempeld op een ovalen malletje van Marianne Design (LR376), verder nog een metalen vlindertje en enkele plakparels.Dit is het deel aan de rechter kant. Hier heb ik dezelfde randmal gebruikt met een kantje en plakpareltjes erop. De bloem heb ik gemaakt met een stans van MD. De swirels zijn van Joy (6003/61).
De labeltjes heb ik gemaakt met een Spellbindersmal (S5-158). Verder nog 2 metalen hoekjes.

Als je op onderstaande afbeelding klikt kom je bij het product in de webwinkel van https://www.craftaddiction.nl/ terecht.

https://www.craftaddiction.nl/product/noordesign-blauwe-mal-rand/ https://www.craftaddiction.nl/product/craftemotions-houten-ornamenten-happiness-tekst-happiness/ https://www.craftaddiction.nl/product/marianne-design-craftable-cr1331-basic-rond/ https://www.craftaddiction.nl/product/marianne-design-creatable-lr0425-anjas-label/
https://www.craftaddiction.nl/product/craftemotions-clearstempelset-botanical-labels/ https://www.craftaddiction.nl/product/marianne-design-creatable-lr0376-anjas-ovaal/ https://www.craftaddiction.nl/product/studio-light-paperpad-no-30/ https://www.craftaddiction.nl/product/studio-light-paperpad-no-31/

Ook de andere DT-leden hebben een fantastisch mooie creatie gemaakt dus ik zou zeggen neem een kijkje en laat je inspireren ....
Deze challenge loopt tot het einde van september.

Liefs, Odette.

3 opmerkingen:

 1. Schattig aan de buitenkant, prachtig aan de binnenkant Odette.
  Groetjes, Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig is het geworden.
  Groetjes en een fijne weekend
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterend dit tasje, ik kom echt ogen tekort!
  Mooie mallen heb je gebruikt en een mooi plaatje ook met leuke kleurtjes dp papier!
  Ik heb nog veel foto's van dingen die ik voor de vakantie al gemaakt heb en nu geen stok meer achter de deur voor een designteam dus ...morgen regen zeggen ze..Lean eindelijk wellicht een nieuwe blogpost maken want dat is er met het mooie weer en de opstart voor maandag van een nieuw schooljaar al lang niet meer van gekomen.
  Even verder je DT voor wlvc voorzien van een reactie en dan ben ik weer voor eventjes bijgelegen.
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoekje en reactie.
Fijn om telkens te lezen ....
Liefs, Odette.