zondag 21 februari 2016

Enjoy ....

Hallo allemaal,

Dank jullie wel voor jullie bezoekjes en complimentjes ... daar word ik echt vrolijk van en lees ze telkens met heel veel plezier.
Ik ben aan de slag gegaan met het patroon van de Be-Challenged en ik moet eerlijk toegeven ik heb er weer plezier aan beleefd om dit te maken ... de foto's nemen dat ging iets minder ... ik denk dat het door het donkere weer komt ...
Het is een mapje geworden die ik gesloten heb met een band. De rand van de omslagband heb ik gemaakt met een Martha Stewart pons. Het takje is van Joy (6003/61). Het scrappapier komt uit een paperbloc van Studio Light 'My Botanic Garden'.


 
 
  De rand op de zijkant heb ik gemaakt met een mal van Marianne Design (CR1273), op het kleine flapje heb ik een mal van Joy gebruikt ( 6002/149). Op het middenstuk heb ik een houten vogelkooitje met strikje en een hoekje gezet.
Op de rechterkant de mal van MD (LR376) en rond het plaatje (Pion) heb ik met een perlenpen pareltjes gemaakt.  De blaadjes zijn van Nellie Snellen (SD46) en de bloemetjes van Lin & Lane (1201/82). Nog een pareltje in de bloemetjes gedaan en 2 metalen hoekjes.
 
 
 
Het middenstuk kan nog opengeklapt worden en daaronder zitten labeltjes. Op de bovenkant heb ik de stempel gebruikt van CraftEmotions (130501/1147), het scrapblaadje  met hartje komt uit een boekje van Action.
 
 


 
Ik wens jullie nog een gezellig zondagavond toe en ikzelf ga denk ik nog een kerstkaartje maken.
Groetjes, Odette.