maandag 3 oktober 2016

WLVC - challenge 76 Engeltjes.

Hallo lieve blogvriendinnen allemaal,

Vandaag start er bij WLVC een nieuwe challenge met als thema 'Engeltjes'
Dit is mijn inspiratiekaartje geworden ....


Voor de basis van dit kaartje heb ik een Dutch Doobadoomal gebruikt ... Ja ik blijf ze leuk vinden om mee te werken. Deze heb ik uit cardstock en DP geknipt. De randjes van het cardstock bewerkt met  Inca gold.
Heel het DP heb ik bedekt met kant. (is niet zo goed te zien op de foto). Onder het plaatje in de rechter bovenhoek heb ik een hartenstansje van MD (CR1251) en een papieren doily gezet.
Het plaatje van Gerda's hobbyshop heb ik rond geknipt en gezet op een craftable van MD die ik eveneens bewerkt heb met Inca gold en waaronder ik een gerimpeld kantje gedaan heb. Rond het plaatje nog een parelrandje gedaan.
Verder nog een witte satijnen strik met een parel eveneens van Gerda's hobbyshop.


In het kadertje dat ik gemaakt heb van lichtgewicht klei heb ik een stukje scrappapier gezet met een tekststempeltje erop.

De prachtige roze bloemetjes heb ik van een hele lieve hobbyvriendin gekregen en ik ben er verliefd op ... ook heb nog enkele roll up roosjes (Joy 6002/473) gemaakt met een pareltje erin, eronder nog een gaasje gelegd.


 Bovenaan in de bloementoef nog een lief klein engeltje gezet ....
 
 
Op het challenge blog van WLVC zijn  prachtige inspiratie creaties te bewonderen van de andere DT-leden dus ik zou zeggen neem een kijkje en doe gezellig mee ...
Mee doen kan tot 17 oktober 18.00 uur.
Je kan er weer een prachtige prijs mee winnen geschonken door

http://www.gerdas-hobbyshop.nu/Vandaag kom ik nog langs met nog een blogpost ...

Liefs, Odette. 

CraftAddiction - challenge 11 - Herfst

Hallo allemaal,

Hier ben ik dan al terug want ook bij CraftAddiction begint er een nieuwe challenge met als thema "Herfst".
Ik heb een boxkaartje gemaakt ter inspiratie ...

Eerst heb ik het kaartje geknipt uit cardstock daarna al de deeltjes uit DP en de randjes heb ik bewerkt met een distresser en Distress inkt vintage photo.
Achteraan heb ik de eikeltjes en takje geplaatst van MD (LR286) en ook het woordje herfst dat ik gemaakt heb met een malletje van Joy (6002/550). Dit heb ik uitgesneden uit zand en groen cardstock.
Op de reepjes aan de binnenzijde heb ik achteraan een takje en vooraan het schattige uiltje en denneappeltje van CraftEmotions (115633/179) gekleefd met tacky glue Quick Dry (deze droogt erg snel).
Ook heb ik uit een al ouder knipvel de paddestoelen met slak geknipt.Hier zie je de zijkanten van het kaartje. Onderaan heb ik de paddestoelenrand van CraftEmotions geplaatst. Eerst uitgestanst uit wit en daarna nogmaals uit rood en groen. De hoedjes van de paddestoelen en het gras afgeknipt en op het witte gedeelte gekleefd. De witte stipjes heb ik gemaakt met Molotow marker.
Aan de voorkant nog een herfstblaadje uit chipboard.


Hier zie je een foto die ik genomen heb van boven. Als je het kaartje plat legt krijg je een vierkant kaartje dat zo in een omslag past ...

Het patroontje van het kaartje.
 

Als je op onderstaande foto klikt kom je in de webwinkel van Nicole onmiddellijk bij het product terecht ....


https://www.craftaddiction.nl/product/craftemotions-linnenkarton-mosgroen/ https://www.craftaddiction.nl/product/craftemotions-linnenkarton-zand/ https://www.craftaddiction.nl/product/aleenes-tacky-glue-quick-dry/ https://www.craftaddiction.nl/product/nellies-choice-paper-distress-tool/ https://www.craftaddiction.nl/product/tim-holtz-distress-mini-inkpads-vintage-photo/ https://www.craftaddiction.nl/product/joycrafts-cutting-en-embossing-stencil-seizoenen/ https://www.craftaddiction.nl/product/craftemotions-die-uil-op-dennentak/ https://www.craftaddiction.nl/product/craftemotions-die-autumn-woods-rand-paddestoelen/ https://www.craftaddiction.nl/product/craftemotions-houten-ornamenten-autumn-woods-bladeren-groot-en-klein/ https://www.craftaddiction.nl/product/marianne-design-creatable-lr0286-tinys-pine-cones/ https://www.craftaddiction.nl/product/molotow-marker-signal-white/

Ik zou zeggen ga een kijkje nemen op het Design en challengeblog van CraftAddiction want de andere DT-leden hebben ook echt schitterende inspiratie creaties gemaakt.

Hebben jullie er weer zin in om mee te doen met deze leuke challenge ?Voor iedereen een gezellige week, liefs, Odette.