donderdag 18 oktober 2018

Winter ...


Hallo allemaal,

Mijn volgende kerstkaartje is ook weer klaar ....


Voor de basis van dit kaartje heb ik ticketmal StencilSL118 gebruikt.
De grootste maat uitgesneden uit hagelwit cardstock en voor de middenste maat heb ik groen cardstock gebruikt.
Het design papier komt van een scrapvel SCRAPWD01 en dat heb ik gebruikt voor de kleinste maat van de ticketmal. Dit is dubbelzijdig scrappapier.


Bovenaan het kaartje heb ik de mal van tak met denappels STENCILWD110 uitgesneden uit groen en craft karton Van het craft heb ik de denappels afgeknipt en op de groene takken gekleefd.
Verder nog een organzastrik en bedeltje.Onder de tak heb ik de bessentak met vogeltje STENCIWD111 die ik eveneens in 2 kleuren gemaakt heb gezet.
De tekststempel 'Joy' is een clearstamp die hoort bij de krans en vogeltjes STAMPWD312.Ik heb de ticketstans waar de gaatjes zijn geplooid en op het deeltje onderaan heb ik een randmalletje  STENCILWD113 uit craft en groen gezet. Bovenop een labeltje dat eveneens bij StencilWD113 zit geplaatst.
De tekst 'Winter' is een clearstamp die hoort bij de tak met vogeltjes STAMPWD310.


Gebruikte materialen :

Afbeeldingsresultaat voor STENCILSL118 Studio Light - Winter Days - Scrappapier 30,5 x 30,5 cm SCRAPWD01 Studio Light - Winter Days - Stansmal STENCILWD110 Studio Light - Winter Days - Stansmal STENCILWD111  Studio Light - Winter Days - Stansmal STENCILWD113  Studio Light - Winter Days - Clearstamp A6 STAMPWD312  Studio Light - Winter Days - Clearstamp A6 STAMPWD310

Liefs, Odette.