dinsdag 12 juli 2016

Gefeliciteerd !

Hallo lieve blogvriendinnen allemaal ....

Dank jullie wel voor jullie bezoekjes en fijne complimenten ... heerlijk om te lezen ...

Aangezien het zonnetje toch al een beetje zijn best gedaan heeft, heb ik mijn bloemen malletjes  boven gehaald ....De vorm van het kaartje heb ik gemaakt met een Dutch Doobadoomal Art Floral (470.713.135).
Het dubbelzijdige DP is van Maja Design. De randjes heb ik bewerkt met Crackle paint en Inka gold.
Onder het plaatje heb ik een banner gesneden van de andere kant van het DP en op de randje glitterbloemetjes aangebracht.
De tak bovenaan is van CraftEmotions (M5633/152) en de bloemetjes heb ik gemaakt met stansjes eveneens van CraftEmotions. De bloemetjes boven het vogelkooitje zijn roll up roosjes van Joy (6002/384) met binnenin een pareltje, verder ook nog een strik van scrapperskoord.
De groene takjes zijn van Joy (6003/26 en 6003/61)
Bovenaan heb ik een labeltje (6002/285) van Joy ingestopt.
Onder het bloementakje links onder heb ik een Decorette stansje gezet (No.2)
Het kaartje heb ik op een staandertje gezet dat ik gemaakt heb met een Dutch Doobadoomal ((470.713.550)Als je op onderstaande materialen klikt komt je in de leuke webwinkel van CraftAddiction ...

http://www.creatieve-hobbymaterialen.nl/product/dutch-doobadoo-dutch-shape-art-floral/ http://www.creatieve-hobbymaterialen.nl/product/dutch-doobadoo-dutch-card-art-kaartenstandaard/ http://www.creatieve-hobbymaterialen.nl/product/craftemotions-die-takken/ http://www.creatieve-hobbymaterialen.nl/product/craftemotions-die-bloemenmix/ http://www.creatieve-hobbymaterialen.nl/product/noordesign-roll-up-roses-2/ http://www.creatieve-hobbymaterialen.nl/product/noordesign-vintage-flourishes-swirl/ http://www.creatieve-hobbymaterialen.nl/product/crealies-decorette-no-2-achtergrond-ruit-ornament/


Met dit kaartje ga ik mee doen aan de challenge van http://scrapcardschallengeblog.blogspot.com/


Voor iedereen een gezellige avond, liefs, Odette.