vrijdag 17 juni 2016

Reminder CraftAddicton - Challenge 6 - Bloemen en vlinders

Hallo allemaal,

Er zijn al heel wat prachtige creaties geplaatst voor deze leuke challenge maar er kunnen er natuurlijk nog altijd bij !
Ter inspiratie heb ik dit kaartje gemaakt ...

 De opening in het kaartje heb ik gemaakt met een snijmal van Crealies. Deze gebruikt voor het cardstock papier en een maatje groter voor het DP. De uitgestanste delen van het DP  heb ik gebruikt voor de binnenkant van het kaartje. Het DP komt uit een paperbloc van Studio Light (PPSL31) De vlinders onderaan het kaartje zijn van Joy (6002/0553).


 Voor de binnenkant van het kaartje heb hetzelfde DP gebruikt. Het plaatje komt uit een stansbloc van Studio Light 'Shabby chic' en heb ik gemat op een stansje van Joy (6002/537), waaronder ik een verbandgaasje gelegd heb. De blaadjes onder de bloemetjes zijn van Crealies (CL CS 11). De tekststempel is een clearstamp van CraftEmotions (130501/1018). Verder nog een houten vogeltje en een metalen vlindertje uit voorraad.

Hier nog een foto van als het kaartje helemaal dicht is....
Deze materialen en nog veel meer kan je terug vinden in de gezellige webwinkel van CraftAddiction! http://www.creatieve-hobbymaterialen.nl/product/joycrafts-3d-vlinders/ http://www.creatieve-hobbymaterialen.nl/product/noordesign-blauwe-mal-rond-met-swirls/
 http://www.creatieve-hobbymaterialen.nl/product/studio-light-paperpad-no-31/ http://www.creatieve-hobbymaterialen.nl/product/crealies-creative-shapes-no-11-takken/ http://www.creatieve-hobbymaterialen.nl/product/craftemotions-clearstempelset-botanical-labels/ http://www.creatieve-hobbymaterialen.nl/product/crealies-crea-nest-lies-extreme-no-2/

De challenge 'Bloemen en vlinders' loopt tot 30 juni.
http://craftaddictionchallenge.blogspot.nl/

Dus ik zou zeggen doe gezellig mee !

Liefs, Odette.

Met dit kaartje ga ik deelnemen aan de challenge bij http://wlvc.blogspot.com/