woensdag 2 maart 2016

Fijne Paasdagen !

Hallo allemaal,


Vandaag start er een nieuwe uitdaging op het Scr@p card challengeblog en het thema is deze keer 'Pasen'. Ik mocht voor maart gast designer zijn wat ik natuurlijk met heel veel plezier gedaan heb ...
Dit is mijn kaartje geworden


Voor het kaartmodel heb ik een Dutch Doobadoomal gebruikt. Dan alle deeltjes voorzien van scrappapier uit een paperbloc van Joy 'Botanical'.Dit is het linker deel. De rand bovenaan is van Noor (6002/332). Het lantaarntje van Nellie Snellen en het vogeltje van Marianne Design (LR206). De tekst heb ik gemaakt met de pc.  Onderaan heb ik grasjes en bloemetjes gezet met stempeltjes van Elke Verschooten. Aan de rechterkant nog een mal van Noor (6002/149) gebruikt.

 
Dit is het midden gedeelte. Het plaatje is vanSyta Valgelderen en onder het plaatje heb ik een stukje wit golfkarton gebruikt.  Verder nog een wegwijzertje zodat de kippen hun weg terug vinden .... , een zonnetje, kippen, eierschelpen en groene sisal.
 

 
Hier zie je het rechtergedeelte. Het boompje is van Marianne Design (LR261) die ik in twee kleuren gemaakt heb. In het boomje heb ik geponste bloemetjes gezet en in het midden een pareltje gemaakt met een perlenpen. De kleine vlindertjes zijn ook gemaakt met een pons.
 
 
Ik zou zeggen ga hier http://scrapcardschallengeblog.blogspot.com/ een kijkje nemen want daar staan super mooie voorbeeldkaartjes.
 
Voor iedereen een prettige woensdagavond, liefs, Odette.