zaterdag 30 april 2016

Vandaag is jouw dag ...

Hallo allemaal,

Dank jullie wel allemaal voor jullie lieve berichtjes ...
Caroline hartelijk welkom als volger van mijn blog ...

Deze kaartjes heb ik een tijdje geleden al gemaakt maar nog niet geplaatst. Hier heb ik wel een verhaaltje bij .. . Ik moest heel  dringend communiekaartjes maken maar door het feit dat de griep mij goed te grazen had genomen had ik op dat moment helemaal geen inspiratie, ik wist bijna niet meer hoe ik kaartjes moest maken (erg hé). Toen zag ik een kaartje van een hele lieve blogvriendin voorbij komen en ja hoor ... mijn zin is zo teruggekomen dus hierbij Ans http://dekaartenvanonsmam.blogspot.com/ dank je wel voor de inspiratie ...

 
Op de zijkanten van het DP heb ik een randstans van MD gebruikt ((LR413). De hartjes zijn van Crealies ((CLDR/4), de tekst is een clearstamp van Joy (6410/317) die ik gezet op een vierkant stansje van Joy (6002/324. Het plaatje is van Nellie Snellen.
Verder nog een strik met brad, kantje en bloemetjes met brad.
 
 
Bij dit kaartje heb ik DP van Pion gebruikt. Het plaatje (Sita Vangelderen) heb ik gemat op een stansje van Spellbinder (S4-466). De swirl is van MD (LR/271) en onder de bloem eveneens een stansje van MD (LR/192).
In de rechter bovenhoek een strik met de tasseltjes (LR/389).
Verder nog een bijpassend kantje en een hartje.
 
 
Dit zijn de kaartjes voor vandaag ... ik heb er nog enkele om te tonen maar die volgen later ....
Ik wens iedereen een heel gezellig weekend toe, liefs Odette.