donderdag 12 februari 2015

Birthday wishes

Hallo blogvriendinnen,

Hartelijk welkom aan mijn nieuwe volgers Lia, Cindy, Hetty, Annemie, Henriëtte, Marja, Caroline, Maia. Tof dat jullie mij willen volgen ...

Onlangs zag ik een modelletje van Ineke Bezemer dat ik heel erg mooi vond, dus is dat mijn volgende kaartje geworden, ik vind het wel een moeilijk model om op foto te zetten ...De basis van het kaartje is wit cardstock. Op de zijkanten heb ik onder het scrappapier de randmal van Joy (6002/0357) gebruikt.


Hier de bovenkant van het kaartje. De afbeelding is van Nellie Snellen evenals de roze mal rond het plaatje (Vind 002). De lieve vogeltjes zijn stansjes die ik van een lief hobbymaatje gekregen heb.
De blaadjes onder de bloemen zijn van Joy (6002/0293) De bloemetjes (Lin & Lane 1201/0082) heb ik uit effen papier en uit scrap gemaakt en op mekaar gekleefd met binnenin een pareltje.
Het tekstlabeltje hoort bij de vintage mallen van Nellie. De andere labeltjes zijn van MD (LR 0154) en het lintje heb ik gevlochten met organzalint. 
Voor de voorkant van het kaartje heb ik een spellbindersmal (S4-356) gebruikt en het stempeltje van Joy (6410/0090) heb ik beïnkt met Dew Drop van Memento in 2 kleuren. Dezelfde bloemetjes van Joy op de zijkant gezet.
 
 
Met dit kaartje ga ik deelnemen aan de challenge van Creative Corner
 
Een gezellige avond voor iedereen, Odette.