donderdag 28 januari 2016

Created with love ...

Hallo allemaal,

Hopelijk is het griepvirus bij jullie nog niet toegeslagen ... hier anders wel. Zowel mijn man als ikzelf hebben het goed te pakken.  Vandaag voelde ik mij ietwat beter en heb ik mij toch kunnen bezighouden op mijn hobbykamer. De opdracht van de challenge van Scr@p-cards is een label met je favoriete stans en minstens 3 laagjes papier dus daarmee ben ik aan de slag gegaan ... 
Voor het model heb ik de Dutch Doobadoolabel in 2 maten uitgeknipt. Daarboven eentje van mijn favoriete stansen die ik wel al op heel veel creaties gebruikt heb (6002/0379) in het midden heb ik bolletjespapier gemat. Daarbovenop twee verschillende scrappapiertjes waar ik op de zijkant de hartjes mal (6002/0253) opgezet heb. De ovalen mal is een Spellbinders (S4-356). Onder de ovalen mal heb nog een kantje aangebracht.
Dan heb ik een magnolia ingekleurd met spectrum noir. Created with love is een stempel die ik op een hartje gezet heb.
 
 
 

Een foto van het ingekleurde stempeltje van dichterbij.
 
 
 
 De blaadjes boven de bloemetjes zijn van Crealies (CL CS 11) en dit malletje gebruik ik nog heel vaak en is ook eentje van mijn allereerste stansmallen. Rond de blaadjes heb ik een bolletjesstrikje gemaakt, wat heel goed past bij het bolletjespapier bovenaan.
Onder de bloemetjes is een blad van Joy (6002/0332) en dat heb ik bewerkt met distress en perfect pearl mist.

Met dit kaartje ga ik meedoen aan de challenge van
 http://scrapcardschallengeblog.blogspot.com/


Voor iedereen nog een gezellige avond, Odette.