zondag 14 februari 2016

I'm sending you flowers ...

Hallo allemaal,

Linda hartelijk welkom op mijn blog als nieuwe volger .... heel leuk !

Vrijdag ben ik naar Antwerpen naar de hobbybeurs geweest .... dat is natuurlijk altijd een feestje een hobbybeurs en natuurlijk zie ik daar steeds hele leuke spulletjes die ik zeker echt nodig heb (!!!!).
Dus moe en heel voldaan naar huis maar toen .... merkte ik dat ik een tasje met mijn prachtig scrappapier niet mee had ... wat is dat balen zeg, mijn centjes weg en dan ook nog mijn papier waar ik zoveel tijd ingestoken had om uit te zoek niet mee ... maar ja niets aan te doen de volgende keer ga ik zeker meer opletten hoor ....

Nu over tot de orde van de dag ... nu mijn kaartje tonen ... 
Voor de basis van dit kaartje heb ik oud-roze glanskarton (is niet te zien op de foto) gebruikt. Daarop wit en roze kaartkarton. Het scrappapier is uit een paper bloc van Studio Light.
Het plaatje is van Syta Vangelderen. Het vogelkooitje is een van mijn nieuwste malletjes van Nellie's Choice (Vind036).
De vlindertjes (van Noor en bewerkt met distress.6002/27) heb ik uit een restje scrap gestanst. Het klokje komt uit een scrapvel van Studio Light. De kwastjes zijn van MD (LR391).
De tekststempel is van Nicole Verkooien.
Verder nog een strik, bloemetjes en plakpareltjes. 
 
Dit kaartje ga ik plaatsen bij de challenge van Scrap en cards waar de opdracht deze keer is gebruik een strik op je creatie of kaart. Deze challenge duurt nog tot 1 maart.


Ik wens iedereen nog een gezellig Valentijnsavond toe, liefs Odette.