donderdag 16 april 2015

With love

Hallo iedereen,

Ik ga nu een kaartje tonen dat ik al een tijdje geleden gemaakt heb maar nog niet getoond heb ...
Ik heb dit gemaakt voor onze dochter en haar man omdat zij onlangs 18 jaar gehuwd waren ....Het model van het kaartje komt van de Be challenged van fb.

De ovalen mal is van Nellie Snellen (Vind 002) en het plaatje is van een knipvel van Nellie Snellen
(Nevi 054). Het kadertje heb ik gemaakt met sneldrogende klei en een silicone mold van Martha Stewart, verder nog een houten hartje, strikje en bloemetjes.

 
Hier het labeltje dat in de zijkant zit. de duifjes zijn van Joy  en de afbeelding is uit een stansblock van Studio Light (StansblocVL05). Het labeltje is van Nellie Snellen (MFD 077).
 Het 2de labeltje is van tussen de bovenkant van het kaartje. Het labeltje is van Nellie Snellen (MFD 077), de vlindertjes (6002/0027) en liefs ((6002/0298) zijn van Joy.                                         Het kaartje met de labeltjes.

Zo dat is het voor deze keer. Nu nog eventjes vertellen dat ik momenteel last heb van erge rugpijn en dat ik bijna niet kan zitten of staan .... dus moest het even wat langer duren eer ik bij jullie langs komt is dit de reden ... ik hoop heel snel weer pijn vrij te zijn want het is echt niet leuk ....

Heel veel groetjes, Odette.