zaterdag 17 december 2016

Reminder challenge 12 " CraftAddiction

Hallo allemaal,

Wat gaat de tijd toch snel ... nog amper een weekje en het is weer Kerstmis ....
Dit is mijn inspiratiekaartje voor challenge 12 bij het Design en challengeteam van CraftAddiction met als thema 'Alles mag in kerstsfeer'.


Voor de basis van het kaartje heb ik wit en donkerblauw linnen karton gebruikt.
Het ronde malletje (LR388) is van Marianne Design met daaronder een plaatje met lieve hertjes ...
Rond het plaatje heb ik een laagje foam clay gezet wat toch echt een winters sfeertje geeft.
De tekststempel is van Marianne Design (STAMPSL155).
Onderaan een poinsetta eveneens van MD (LR435) waar ik een glitterrandje op gedaan heb.  Ook nog 2 leuke houten takjes er bij gezet.Aan de linkerkant heb ik een lantaarntje  (LR191)geplaatst. Achter het lantaarntje heb ik een stukje goudkleurig glanskarton gezet.


Voor het lantaarntje nog een kerstboompje en een hertje (Col1330) met onderaan een laagje flock poeder. Het hertje heb ik bewerkt met distressinkt vintage foto en de stipjes gezet met een molotow marker.

Als je op onderstaande produkten klikt kom jebij het product in de webwinkel van Nicole ...

 https://www.craftaddiction.nl/product/craftemotions-linnenkarton-wit/ https://www.craftaddiction.nl/product/craftemotions-linnenkarton-donkerblauw-2/ https://www.craftaddiction.nl/product/marianne-design-creatable-lr0388-flower-doily/ https://www.craftaddiction.nl/product/marianne-design-clearstempel-ec0157-elines-handlettering-kerst/ https://www.craftaddiction.nl/product/marianne-design-creatable-lr0435-petras-kerstster/ https://www.craftaddiction.nl/product/nellies-choice-ultra-fine-glitter-kerstblauw/ https://www.craftaddiction.nl/product/craftemotions-houten-ornamenten-romantic-provence-terras/ https://www.craftaddiction.nl/product/marianne-design-creatable-lr0191-lantaarn-en-uithangbord/ https://www.craftaddiction.nl/product/craftemotions-glitterpapier-goud/ https://www.craftaddiction.nl/product/marianne-design-collectable-col1330-christmas-village-decoration-set/ https://www.craftaddiction.nl/product/flock-powder-white/ https://www.craftaddiction.nl/product/molotow-marker-signal-white/ https://www.craftaddiction.nl/product/craftemotions-foamball-clay-luchtdrogende-klei-glitter-wit-2/

Mee doen met deze challenge kan nog tot het einde van deze maand. De challenge van vind je hier http://craftaddictionchallenge.blogspot.com/


Een prettige weekend voor iedereen, liefs, Odette.